Restaurang Koka och Kol & Cocktails i nya interiörboken Äta ute
Restaurang Koka och Kol & Cocktails i nya interiörboken Äta ute

Bornstein Lyckefors har med restaurangerna Koka och Kol & Cocktails i Arkitektur Förlags nya interiörbok Äta Ute.

‘Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna vi sitter på. Den här boken öppnar dörren till 25 av de restauranger i Sverige, från Malmö i syd till Hemavan i norr, med den bästa och mest intressanta arkitekturen. Från enklare lunch-ställen till finkrogar. De restauranger som presenteras är utvalda av Arkitektur Förlags arkitekturkritiker, och har gemensamt att interiörerna kan leva genom generationer, en utmaning i en bransch så snabb som restaurangbranschen. I material, i tilltal och i arkitektur är de beständiga och tåliga men samtidigt förmodligen – och kanske förhoppningsvis – tecken och representanter för sin tid.’

Boken finns att köpa här.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail to someonePrint this page