Bornstein Lyckefors visar upp designsamarbeten med BLOND belysning och PAROC ”På Hemmaplan!”
Bornstein Lyckefors visar upp designsamarbeten med BLOND belysning och PAROC ”På Hemmaplan!”

Form-pilot arrangerar den 9-15:e mars minimässan ”På Hemmaplan!” för västsvenska designnyheter. Bornstein Lyckefors är nu glada att kunna visa upp sina nyheter från Stockholm Furniture and light far 2018 även för västkustborna!

Under Stockholm Furniture and light fair 2018 lanserades GRID – Bornstein Lyckefors designsamarbete tillsammans med BLOND belysning. GRID är ett smakfullt, modulärt belysningssystem med anpassningsbarheten av en 3-fasskena, där det i varje nod är placerat en ljuskälla. GRID går att anpassa efter kundens interiör och passar perfekt i offentliga- eller kontorsmiljöer.

Vi kommer även att visa upp en prototyp av Step for Grids – Bornstein Lyckefors samarbete med PAROC. PAROC och Bornstein Lyckefors har sedan tidigare tagit fram produkten Step, akustikplattor i stenull med varierande tjocklek som direktmonteras på innertaket – resultatet är ett stilfullt och anpassningsbart undertak med en modern och dynamisk utformning. Step for Grids är ett nytt slags bärverk som gör att Step nu även går att använda på nedpendlade tak, i befintliga eller nya bärverk. Tillsammans med sina brand- akustik och gestalningsegenskaper får kreativiteten och funktionen plats under ett och samma tak.

~ Varmt välkomna att kolla in Bornstein Lyckefors designnyheter med oss på Form-pilots mässa ”På Hemmaplan!” ~  Vernissage 9:e Mars från 17:30! ~

Läs mer här: https://www.facebook.com/events/278629636004958/

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail to someonePrint this page